ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Λαβρόφ για αποκαλύψεις Ο.Σολτς: «Άλλα σχεδιάζει ο γερμανικός στρατός»

«Αποκάλυψη για την χρήση των TAURUS»

Σ.Λαβρόφ για αποκαλύψεις Ο.Σολτς: «Άλλα σχεδιάζει ο γερμανικός στρατός»

Ως συνταρακτική αποκάλυψη χαρακτήρισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ τη διαρροή συνομιλίας Γερμανών αξιωματικών σχετικά με τα σχέδια επίθεσης στη Γέφυρα της Κριμαίας με πιθανή χρήση πυραύλων Taurus.

«Είμαστε μάρτυρες των γεγονότων που ήρθαν στο φως σχετικά με την αντιπαράθεση του Scholz με την Bundeswehr (Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις), σχετικά με κάποια κακόβουλα σχέδια του στρατού τα οποία έγιναν εμφανή λόγω της δημοσίευσης αυτού του ηχητικού.

Πρόκειται για μια αυτοαποκάλυψη που “φωνάζει”», είπε χαρακτηριστικά ο Lavrov σε συνέντευξη Τύπου μετά το διπλωματικό forum της Αττάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη σημασία της, αυτή η στρατιωτική αποκάλυψη είναι συγκρίσιμη με την προηγούμενη αποκάλυψη από ευρωπαίους ηγέτες ότι κανείς δεν θα εφαρμόσει τις συμφωνίες του Minsk πρόσθεσε o Lavrov.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.