ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάμος: Άνδρας απείλησε να αυτοκτονήσει με σουγιά μέσα σε τράπεζα επειδή του κατάσχεσαν το επίδομα

Ο άνδρας συνελήφθη με την Ασφάλεια να σχηματίζει σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Σάμος: Άνδρας απείλησε να αυτοκτονήσει με σουγιά μέσα σε τράπεζα επειδή του κατάσχεσαν το επίδομα

Τέλος στη ζωή του απείλησε να βάλει ένας Σαμιώτης ο οποίος εισέβαλε σε τράπεζα του νησιού, επειδή του κατασχέθηκε ένα επίδομα που είχε λάβει πρόσφατα.

Το περιστατικό, σημειώθηκε στο Βαθύ της Σάμου, με τον πολίτη να μπαίνει στο υποκατάστημα της τράπεζας κρατώντας έναν σουγιά, με το οποίο δήλωνε αποφασισμένος να αυτοκτονήσει μπροστά σε όσους ήταν παρόντες, καθώς, όπως είπε διαπίστωσε ότι είχε γίνει κατάσχεση του επίμαχου επιδόματος από τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, οι πελάτες της τράπεζας αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν αρχικά να τον ακινητοποιήσουν και κατόπιν να τον αφοπλίσουν, παίρνοντας από τα χέρια του τον σουγιά συνολικού μήκους 18 εκατοστών, ο οποίος και κατασχέθηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος που έσπευσαν στο σημείο.

Ο επίδοξος αυτόχειρας τελικά συνελήφθη με την Ασφάλεια να σχηματίζει σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όσον αφορά, εξάλλου, στην κατάσχεση του επιδόματος που οδήγησε τον συλληφθέντα στο να βγει εκτός εαυτού, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Διονυσίου να δηλώνει γνώστης της περίπτωσης και να σημειώνει πως είχε επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία, ώστε να μην γίνει η κατάσχεση.

Λόγω, όμως, των αργιών υπήρξε κάποια ασυνεννοησία, με τον Δήμο να δηλώνει, πλέον, πως ο δικαιούχος θα λάβει εκ νέου το επίδομα αύριο Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.