ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε άρση απορρήτου προχωρούν οι αρχές για να βρουν τον δράστη κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα

Οι φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλουν προσπάθεια συγκάλυψης

Σε άρση απορρήτου προχωρούν οι αρχές για να βρουν τον δράστη κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα

Οι αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε άρση απορρήτου στις επικοινωνίες όσων ήταν κοντά στο μέρος που κακοποιήθηκε το χάσκι στην Αράχωβα, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες.

Σύμφωνα με κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στη περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που έχει ήδη λάβει κατάθεση, από τον φίλο του ιδιοκτήτη του σκύλου, που φέρεται να έχει πετάξει τη σορό του Όλιβερ σε ένα χωράφι, μέσα σε μια τσάντα απορριμμάτων.

Παράλληλα θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν μέσω των κυψελών κινητής τηλεφωνίας, ποια άτομα βρίσκονταν στο σημείο που κακοποιήθηκε το χάσκι, το επίμαχο διάστημα.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλουν προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης για να μην αποκαλυφθεί ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη έχει ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κάλεσμα για μποϊκοτάζ των επισκεπτών στην Αράχωβα, με τους ξενοδόχους της περιοχής να ζητούν τη σύλληψη του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.