ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας εκ των τριών Κρητικών που τραυματίστηκαν στο Γκάζι

Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας εκ των τριών Κρητικών που τραυματίστηκαν στο Γκάζι

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί Κρητικοί που τα ξημερώματα του Σαββάτο δέχθηκαν επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η κατάσταση του ενός τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι χαρακτηρίζεται σταθερή μεν, κρίσιμη δε. Ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους κρίνεται η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών – πρόκειται για τον αδελφό του χειρουργημενου και έναν φίλο τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

 Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή των πυροβολισμών, στις οποίες διακρίνεται ο αδίστακτος γκάνγκστερ να σηκώνει το όπλο του και να πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βίντεο που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

gkazi__1_
gkazi_2
gkazi_3
gkazi_4
gkazi_1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.