ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη με τρεις τραυματίες – Τους «εμβόλισαν» και τους εγκατέλειψαν (φώτο)

Η ιδιοκτήτρια του ενός οχήματος δήλωσε κλοπή

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη με τρεις τραυματίες – Τους «εμβόλισαν» και τους εγκατέλειψαν (φώτο)

Σοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία οδό με Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, κατευθύνονταν από τη Μοναστηρίου προς ανατολικά.

Στο φανάρι της Λαγκαδά έστριψε αριστερά και τότε, ένα όχημα μαύρου χρώματος στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα -κατά πληροφορίες Ρομά- έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το πρώτο αυτοκίνητο.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός πέντε νεαρών ατόμων από το πρώτο όχημα που τα δύο εξ αυτών χρειάστηκε να διακομιστούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τα άλλα τρία μετέβησαν στο νοσοκομεία με ιδιωτικό μέσο.

Συγκεκριμένα, από τα δύο άτομα ο ένας χτύπησε στο πρόσωπο και μια κοπέλα χτύπησε πιο σοβαρά στη μέση.

Τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα μετά τη σύγκρουση βγήκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, πεζή, εγκαταλείποντας τους τραυματίες.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα η ιδιοκτήτρια του οχήματος που επέβαιναν τα τρία άτομα δήλωσε κλοπή, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επιβατών που εξαφανίστηκαν από το σημείο με κατεύθυνση δυτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.