ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στο Ισραήλ ο διευθυντής της CIA – Θα έχει συνομιλίες με Ισραηλινούς επικεφαλής και αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών

Πιέζουν οι ΗΠΑ για «ανθρωπιστική παύση»

Στο Ισραήλ ο διευθυντής της CIA – Θα έχει συνομιλίες με Ισραηλινούς επικεφαλής και αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών

Στο Ισραήλ μετέβη ο επικεφαλής της CIA  καθώς ο πόλεμος στη Γάζα εντείνεται και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να «βάλουν φρένο» στην  επίθεση των Ισραηλινών στον παλαιστινιακό θύλακα.

Οι New York Times αναφέρουν ότι ο Γουίλιαμ Μπερνς θα έχει συνομιλίες με Ισραηλινούς επικεφαλής και αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, στον «πρώτο σταθμό από τις πολλές χώρες που θα επισκεφθεί» στη Μέση Ανατολή. Επικαλέστηκε ανώνυμους Αμερικανούς αξιωματούχους.

Ο Μπερνς “θα συζητήσει θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στη Γάζα, της υποστήριξης των διαπραγματεύσεων για ομήρους και της δέσμευσης των ΗΠΑ να συνεχίσουν να αποτρέπουν κρατικούς και μη φορείς από τη διεύρυνση της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Ο Διευθυντής θα ενισχύσει τη δέσμευσή μας για πληροφορίες, ειδικά σε τομείς όπως η αντιτρομοκρατία και η ασφάλεια», σύμφωνα με δήλωση του αξιωματούχου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις να πιέσουν το Ισραήλ για μια «ανθρωπιστική παύση» για να μεταφέρει καύσιμα, νερό, τρόφιμα και φάρμακα στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας όπου δεκάδες χιλιάδες άμαχοι έχουν τραυματιστεί στην ισραηλινή επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως μια από τις πιο αξιόπιστες φωνές της κυβέρνησης Μπάιντεν σε θέματα Μέσης Ανατολής, ο κ. Μπερνς έχει γίνει κάτι σαν ένας περιπλανώμενος διπλωμάτης αντιμετώπισης προβλημάτων για τον Λευκό Οίκο», σημείωσαν οι Times.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.