ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στα νορβηγικά σύνορα τα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-160 (βίντεο)

Ρωσική επίδειξη δύναμης

Στα νορβηγικά σύνορα τα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-160 (βίντεο)

Η Ρωσία πέταξε δύο υπερηχητικά πυρηνικά βομβαρδιστικά πάνω από τα νορβηγικά σύνορα, την Νορβηγική Θάλασσα, στα βόρεια του Σέτλαντ, σε μια αυστηρή προειδοποίηση προς την Δύση, έπειτα από τις ανακοινώσεις του ΝΑΤΟ πως θα ενισχύσει την βοήθεια προς την Ουκρανία, αλλά και τις αποκαλύψεις πως οι Νορβηγοί συμμετείχαν στο σαμποτάζ κατά του Nord Stream.

Έρχεται δε λίγες ώρες αφότου ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέπτυξε το στρατηγικό του αεροσκάφος πάνω από την Βερίγγειο Θάλασσα , το υδάτινο σώμα που χωρίζει την πολιτεία της Αλάσκας των ΗΠΑ από την Άπω Ανατολή της Ρωσίας.

Οι κινήσεις θεωρούνται ως επίδειξη στρατιωτικής δύναμης προς την Δύση καθώς η Ρωσία ετοιμάζεται να τιμήσει την πρώτη επέτειο της έναρξης της πολεμικής επέμβασης στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρχεται καθώς οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ συναντώνται στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν τον συνεχιζόμενο πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τη δέσμευσή τους στις αμυντικές δαπάνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.