Η σύλληψη έγινε στα Σκόπια

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της άτυχης Νικολέτας που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της, στην οδό Αραχώβης 48, στο Περιστέρι, έβαλε σήμερα η σύλληψη του Πακιστανού συντρόφου της, που αναζητείτο ως ο βασικός ύποπτος αλλά καμία σύλληψη δεν ανακοινώθηκε για όσους των υπέθαλπαν και τον βοήθησαν να διαφύγει.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το πρωί στα Σκόπια και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές ενώ πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα μέσα στην ημέρα.

Ο Πακσιτανός τις τελευταίες ημέρες κρυβόταν σε σπίτι φιλικού του προσώπου, ενώ άτομα από το περιβάλλον του επικοινώνησαν με γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, πιθανότατα για να προετοιμάσουν τα όσα θα ακολουθήσουν.

Την ίδια ώρα, στο κινητό της άτυχης κοπέλας βρέθηκαν δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε στείλει στην 17χρονη Νικολέτα ο σύντροφός της. Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της άτυχης που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Παράλληλα, αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.