ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική – «Πιάστηκε» με πάνω από 7 κιλά κοκαΐνη και 38 κιλά κάνναβη

Στο «μικροσκόπιο» έχει μπει ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκε πάνω του

Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική – «Πιάστηκε» με πάνω από 7 κιλά κοκαΐνη και 38 κιλά κάνναβη

Στα «δίκτυα» της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε ο 28χρονος dealer που προμήθευε κοκαΐνη πελάτες με «χοντρά» πορτοφόλια στην Κηφισιά και τα βόρεια προάστια της Αττικής.

Ο 28χρονος που διακινούσε τα ναρκωτικά στους επώνυμους πελάτες των βορείων προαστίων, πιάστηκε μετά από επιχείρηση των αστυνομικών με περισσότερα από 7 κιλά κοκαΐνης και 38 κιλά κάνναβης τα οποία τα είχε σε πάρκινγκ «καβάντζα» που είχε ενοικιάσει στην περιοχή της Πεύκης.

Ο dealer, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή των βορείων προαστίων μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και ανάλυση πληροφοριακών δεδομένων και στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 330 γραμμαρίων που είχε για διακίνηση.

Στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα και το υπόγειο παρκινγκ – «καβάντζα» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

10 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 7.641,2 γραμμαρίων, 308 νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 31.595,5 γραμμαρίων, 5 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7.313,2 γραμμαρίων, πλαστικό δοχείο με άγνωστη χημική ουσία σε υγρή μορφή όγκου 10 λίτρων, όχημα, 14.710 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, συσκευή πλαστικοποίησης, ρολό περιτυλίγματος νάιλον μεμβράνης.

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έχει μπει ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκε πάνω του, προκειμένου να εντοπιστούν οι επαφές του dealer και η πελατεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.