Η σύλληψη του 33χρονου Αλβανού «ποντικού» σημειώθηκε στις 21:30 της Τρίτης

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο Αλβανός που ρήμαζε αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος Αλβανός, σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, έχοντας ανοίξει 8 οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Ιπποκράτους.

Στο 9ο, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες έπειτα από καταδίωξη, να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και από εκεί στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη του 33χρονου Αλβανού «ποντικού» σημειώθηκε στις 21:30 της Τρίτης. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δρόσης για ένα περίεργο άτομο που τον είδαν να παραβιάζει ένα Smart που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Ιπποκράτους 156.

Αμέσως σπεύδουν στο σημείο, τον εντοπίζουν μέσα στο λεηλατημένο Smart και του ζητούν να βγει έξω. Ο «ποντικός» βγαίνει όμως αντί να παραδοθεί, αρχίζει να τρέχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έπειτα από καταδίωξη τον πιάνουν και τον οδηγούν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων όπου διαπιστώνεται ότι είναι σεσημασμένος ενώ, πριν την παραβίαση του Smart είχε ανοίξει άλλα οκτώ οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στην Ιπποκράτους.