ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη άνδρας στην Κομοτηνή για παράνομη κατοχή όπλων, ναρκωτικών και σπάνιων αρχαιοτήτων (φώτο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη άνδρας στην Κομοτηνή για παράνομη κατοχή όπλων, ναρκωτικών και σπάνιων αρχαιοτήτων (φώτο)

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τ.Α Κομοτηνής, την Παρασκευή, συνελήφθη σε περιοχή της Ροδόπης, ένας άνδρας με την κατηγορία την παράνομης κατοχής όπλων, ναρκωτικών αλλά και κάποιων σπάνιων αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Κομοτηνής, μετά από μία συντονισμένη επιχείρηση, κατάφεραν να συλλάβουν έναν άνδρα, καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι του αλλά και σε ένα τροχόσπιτο που διατηρεί, βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες και δύο κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 61,8 γραμμαρίων, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 περίστροφο, καθώς και 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου.

Όσον αφορά τις αρχαιότητες, θα σταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ροδόπης, για την περαιτέρω διερεύνηση και εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και απείθεια

Κατασχέθηκαν 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 περίστροφο, 1 κυνηγετικό όπλο, 4 φυσίγγια, 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου

Συνελήφθη χθες (25-11-2022) το πρωί σε περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας ημεδαπός , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσειςτων νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και απείθεια.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και τροχόσπιτο που διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 νάιλον συσκευασίες και 2 πλαστικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 61,8 γραμμαρίων
  • 1 κυνηγετικό όπλο
  • 1 περίστροφο
  • 4 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων
  • 7 αρχαία νομίσματα
  • 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου, τα οποία θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για την περαιτέρω διερεύνηση και εξέτασή τους.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.