ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δέκα μήνες φυλάκιση στον τράπερ του «Μadame» για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία! – Η στιγμή που του περνάνε χειροπέδες (φωτό)

Έπεσε σε τυχαίο μπλόκο της αστυνομίας κατά τις 8 το βράδυ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως

Δέκα μήνες φυλάκιση στον τράπερ του «Μadame» για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία! – Η στιγμή που του περνάνε χειροπέδες (φωτό)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 01/06 – 10:21) Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, πέρασαν το βράδυ της Τρίτης χειροπέδες στον πασίγνωστο 22χρονο τράπερ Τranno, στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο Μπουρνάζι.

O Trannos τις τελευταίες εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει μεγάλη επιτυχία με εκατομμύρια views στο Youtube, το Madame.

Συμφωνείτε με την απόσυρση των τεθωρακισμένων ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 από τα νησιά του Αιγαίου και την εκχώρησή τους στην Ουκρανία;

  • Ναι (8%, 2.122 Votes)
  • Ίσως ναι (2%, 458 Votes)
  • Όχι (88%, 24.134 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 302 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 270 Votes)

Σύνολο ψήφων: 27.286

Loading ... Loading ...

Ο 22χρονος έπεσε σε τυχαίο μπλόκο της αστυνομίας κατά τις 8 το βράδυ, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που του έγινε, βρέθηκε να έχει πάνω του όπλο -γκλοκ-, το οποίο όπως είπε ήταν ενός φίλου του και θα το χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός video clip.

Σήμερα στη δίκη του στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ο 22χρονος ισχυρίστηκε ότι το όπλο που βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή του, ένα Glock, δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του.

Το δικαστήριο, ωστόσο, με απόφασή του, του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών αλλά και χρηματική ποινή κρίνοντας τον ένοχο για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Όπως είπε, σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο 22χρονος κατηγορούμενος σημείωσε στην απολογία του πως μόλις είδε το όπλο δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε.

Τέλος, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε, όπως ανέφερε, τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, στις 26 Ιουλίου, συνελήφθη ως μέλος της σπείρας που λήστευαν ATM τραπεζών και μάλιστα με τη χρήση εύφλεκτων αερίων και εκρηκτικών υλών σε όλη την Αττική.

Μπορεί ο Trannos να κάνει νούμερα στο Spotify και στο Youtube, αλλά εκτός μουσικής σκηνής δεν τα πάει και τόσο καλά.

Φωτογραφία από την σύλληψή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.