ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη υπάλληλος του «Ελ.Βενιζέλος» που έκλεβε βαλίτσες επιβατών από το 2016

Η αστυνομία τον έπιασε όταν μια γυναίκα έκανε δήλωση ότι της έκλεψαν τη βαλίτσα

Συνελήφθη υπάλληλος του «Ελ.Βενιζέλος» που έκλεβε βαλίτσες επιβατών από το 2016

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας υπάλληλος της υπηρεσίας εδάφους του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος» καθώς έκλεβε βαλίτσες επιβατών από το 2016 χωρίς να τον καταλάβει κανένας.

Η αστυνομία τον έπιασε όταν μια γυναίκα έκανε δήλωση ότι της έκλεψαν τη βαλίτσα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που ταξίδευε για Ισραήλ είχε μέσα στη βαλίτσα της τα ακουστικά του κινητού τηλεφώνου τα οποία αφήνουν στίγμα για τον εντοπισμό τους.

Έτσι, η γυναίκα βρήκε από την εφαρμογή εντοπισμού πού είναι και οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι του υπαλλήλου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις βαλίτσες και συνέλαβαν τον υπάλληλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.