ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι που «ξάφριζαν» δίκυκλα στην Αλεξανδρούπολη

Από τις 5 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, διέπραξαν πέντε κλοπές και δυο απόπειρες, αλλά και έναν εμπρησμό

Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι που «ξάφριζαν» δίκυκλα στην Αλεξανδρούπολη

Το βράδυ της Τρίτης πήρε τέλος η δράση μιας συμμορίας που απαρτιζόταν από τέσσερις ανήλικους Έλληνες οι οποίοι είχαν ρημάξει τα δίκυκλα στην Αλεξανδρούπολη καθώς, από τις 5 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, διέπραξαν πέντε κλοπές και δυο απόπειρες, αλλά και έναν εμπρησμό!

Οι τέσσερις πιτσιρικάδες συνελήφθησαν στην πόλη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας που έφτασαν στα ίχνη τους ερευνώντας τις απανωτές κλοπές.

Συγκεκριμένα, διέπραξαν δύο κλοπές μοτοσικλετών και τρεις κλοπές μοτοποδηλάτων, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις επιχείρησαν να κλέψουν δύο μοτοποδήλατα, χωρίς να τα καταφέρουν.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση ένας από τους δράστες μετέφερε το ένα από τα κλεμμένα μοτοποδήλατα σε αγροτική περιοχή της πόλης και του έβαλε φωτιά, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία και εμπρησμό, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνει το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανήλικου σε βάρος των γονέων τους, δύο από τους οποίους έχουν συλληφθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.