ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεχίζει να συγκεντρώνει δυτικά «τρόπαια» από το ουκρανικό μέτωπο η Ρωσία (βίντεο)

ΤΟΜΑ, ΤΟΜΠ και άρματα μεταφέρονται σε χώρους επίδειξης στις ρωσικές πόλεις

Συνεχίζει να συγκεντρώνει δυτικά «τρόπαια» από το ουκρανικό μέτωπο η Ρωσία (βίντεο)

Σε καθημερινή βάση, συγκεντρώνονται από τους Ρώσους αμέτρητοι τόνοι πολεμικού υλικού που είτε είναι αμιγώς δυτικής προελεύσεως είτε πρόκειται να παλιά σοβιετικά συστήματα που οι χώρες της Δύσης έδωσαν στους Ουκρανούς.

Κάποια εξ αυτών, που είναι σε άριστη κατάσταση και άρα εγκαταλείφθηκαν από τους χειριστές τους στη μάχη, μεταφέρονται στη Μόσχα και σε άλλες ρωσικές πόλεις.

Αμερικανικά ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) Bradley, ΤΟΜΠ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μεταφοράς Προσωπικού) Μ113, αλλά και γερμανικά Marder (από αυτά που έδωσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα σε αντάλλαγμα των BMP-1 που δώσαμε στο Κίεβο) «παρέλασαν» μεταξύ άλλων στους δρόμους της Μόσχας.

Μαζί με άρματα Leopard και Challenger πρόκειται να βρεθούν σε εκθέσεις στη ρωσική πρωτεύουσα ως «δυτικά τρόπαια»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.