ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανικά άρματα Leopard-2 και αμερικανικά ΤΟΜΑ M2 Bradley καταλήφθηκαν άθικτα από ρωσικές δυνάμεις στο Ντονμπάς

ΤΙ αναφέρουν οι ίδιοι οι Ρώσοι στρατιώτες

Γερμανικά άρματα Leopard-2 και αμερικανικά ΤΟΜΑ M2 Bradley καταλήφθηκαν άθικτα από ρωσικές δυνάμεις στο Ντονμπάς

Ρώσοι στρατιωτικοί μαζεύουν από το αχανές ουκρανικό μέτωπο τα «λείψανα» γερμανικών (κυρίως) αρμάτων μάχης και σε δεύτερο χρόνο βρετανικών και αμερικανικών.

Τι μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ:

«Παρά τις προσπάθειες του ουκρανικού πληρώματος αρμάτων μάχης, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν ένα γερμανικής κατασκευής άρμα Leopard 2A4 [με πρόσθετη θωράκιση Kontakt-1], άθικτο και λειτουργικό. Το αξιοσημείωτο εύρημα του πεδίου μάχης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και ανυπεράσπιστο από την παρακάτω ομάδα στρατιωτών. Αν και επιμένει να το αποκαλεί Κλεοπάτρα για κάποιο λόγο. Αλλά δωρεάν άρμα».

Δεν είναι μόνο τα Leopards που αλλάζουν τους ιδιοκτήτες τους, ωστόσο.

Έτσι ένα Bradley, «σχετικά άθικτο» αιχμαλωτίστηκε από τα ρωσικά στρατεύματα και έγινε ξανά επιχειρησιακός, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το Russia Today.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.