ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνήγορος Θέμη Αδαμαντίδη: «Όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή – Άλλος χτυπά την Β.Κίρκη στο βίντεο»

«Όταν τον έχανε τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε, για να του παίρνει χρήματα»

Συνήγορος Θέμη Αδαμαντίδη: «Όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή – Άλλος χτυπά την Β.Κίρκη στο βίντεο»

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για την υπόθεση της καταγγελίας κατά του γνωστού τραγουδιστή για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Βαρβάρα Κίρκη.

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης είπε ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης την χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο» και υποστήριξε «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

Όπως ανέφερε για τη σχέση τους «όταν τον έχανε τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε, για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη».

Όσον αφορά και στην καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και ζει πλέον στη Βουλγαρία είπε τα εξής: «12 χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με τον νέο σύντροφό της.

Ο κ. Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πως γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλλουν για ξυλοδαρμό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.