ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη στην κηδεία του συζύγου της (φωτό)

Υποβασταζόμενοι οι γονείς του Γ.Κοντούλη

Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη στην κηδεία του συζύγου της (φωτό)

Το ύστατο “χαίρε” στον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Κοντούλη, έδωσε η οικογένειά του, οι φίλοι και συνάδελφοί του στην Μητρόπολη Αθηνών, με τη γνωστή επιχειρηματία να είναι συντετριμμένη.

Ο Γιάννης Κοντούλης έδινε μάχη με τον καρκίνο την τελευταία τριετία και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6 στο Ιατρικό Κέντρο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου αποδόθηκαν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό, με την ταφή του να τελείταιι στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η σύζυγός του, Δέσποινα Μοιραράκη, ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την αγάπη που έχει δείξει και ανέφερε ότι η οικογένεια επιθυμεί αντί για στεφάνια στον Γιάννη Κοντούλη, τα χρήματα να κατατεθούν στον λογαριασμό του Συλλόγου Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.