Συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Το μοιραίο ελικόπτερο εκτελούσε αναγνωριστική πτήση

Συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Το ναυτικό του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν συνετρίβη ελικόπτερο στην πολιτεία Ταμπάσκο, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ οι δύο τραυματίες δέχονται ιατρική φροντίδα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το μοιραίο ελικόπτερο εκτελούσε αναγνωριστική πτήση, σύμφωνα με το ναυτικό του Μεξικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Ιούλιο, 14 άνθρωποι είχαν βρει τον θάνατο όταν συνετρίβη ελικόπτερο Black Hawk των μεξικανικών ενόπλων δυνάμεων στη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών Ραφαέλ Κάρο Κιντέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.