ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στη Χαλκιδική – Νεκρός ο 18χρονος συνεπιβάτης

Τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στη Χαλκιδική – Νεκρός ο 18χρονος συνεπιβάτης

Ένας άνδρας μόλις 18 χρονών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο και ένας ακόμα τραυματίστηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στη Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 07:20 το πρωί μία μηχανή εξετράπη της πορείας της στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και ανετράπη σε παρακείμενο χώρο εκτός του δρόμου.

Από το τροχαίο, ανασύρθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική ο 18χρονος Αλβανός, συνοδηγός της μηχανής, ενώ ο επίσης 18χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

Σημειώνεται πως ο 18χρονος οδηγός στερούνταν άδεια οδήγησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.