ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσ/νίκη – Ξεσπά η 75χρονη: «Δεν ήθελα να το χτυπήσω – Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να μπορώ να περπατήσω»

Στο παρελθόν έχει πέσει θύμα επίθεσης σκύλου και αυτό την έχει κάνει επιφυλακτική απέναντι στα αδέσποτα

Θεσ/νίκη – Ξεσπά η 75χρονη: «Δεν ήθελα να το χτυπήσω – Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να μπορώ να περπατήσω»

Όπως σας αναφέραμε χθες Πέμπτη στο pronews.gr, μια 75χρονη γυναίκα από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς οι Aρχές σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για «κακοποίηση ζώου» καθώς θέλησε να απομακρύνει με το μπαστούνι της ένα σκύλο που κοιμόταν μπροστά της.

Η ηλικιωμένη έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, όταν βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την έδειχνε να πετάει το μπαστούνι της σε ένα σκύλο που κοιμόταν στη γειτονιά της, με συνέπεια το ζώο να φύγει ουρλιάζοντας.

Η 75χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της, τονίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να βλάψει το ζώο.

«Το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε. Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω».

Η 75χρονη λέει πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα επίθεσης σκύλου και αυτό την έχει κάνει επιφυλακτική απέναντι στα αδέσποτα.

«Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει».

Εκείνη την ημέρα, όπως υποστηρίζει, παρά τα κινητικά της προβλήματα βγήκε μια βόλτα μέχρι τον κεντρικό δρόμο, στο χωριό Χρυσαυγή του Λαγκαδά.

«Δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει».

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας. Δεν μπόρεσε να διακρίνει ποιο ήταν το σκυλί, ώστε να καταλάβει ποια θα ήταν η αντίδρασή του, σε περίπτωση που το πλησίαζε. «Φοβήθηκα, ήταν μεγάλο το σκυλί και πέταξα το μπαστούνι μου».

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ένα λάθος.

«Είχα παλιά ζώο, τώρα δεν μπορώ να τα φροντίσω. Εδώ δεν μπορώ να βάλω νερό για εμένα, πώς θα το κάνω για ένα ζώο. Ποτέ δεν έχω ξαναπετάξει μπαστούνι σε σκύλο. Εδώ ο χώρος γέμιζε σκυλιά για 9 μήνες και δεν τα πείραζα ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκύλος δεν τραυματίστηκε και όπως λέει η ίδια, εξακολουθεί να συχνάζει στην ίδια γειτονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.