ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Zητείται ντροπή: Διώκουν 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι της σε σκύλο & για τo κακούργημα των υποκλοπών «σφυρίζουν αδιάφορα»!

Παραπέμφθηκε η υπόθεση σε εισαγγελέα!

Zητείται ντροπή: Διώκουν 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι της σε σκύλο & για τo κακούργημα των υποκλοπών «σφυρίζουν αδιάφορα»!

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 18.04): Στη χώρα της διαφθοράς (πρώτοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και δη της κυβερνητικής διαφθοράς, με ένα αυταπόδεικτο de facto σκάνδαλο υποκλοπών (αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που επισύρει ποινές από 15-30 χρόνια)…

…Με κρατικούς υπαλλήλους (ΕΥΠ), εισαγγελέα που υπέγραψε την παρακολούθηση ευρωβουλευτή και του πρωθυπουργού, ο οποίος με υπογραφή του ανέλαβε την συνολική ευθύνη για την λειτουργία της ΕΥΠ μία μέρα αφ’ότου κέρδισε τις εκλογές…

…Με όλους αυτούς σε μία «κανονική» χώρα να είναι αυταπόδεικτα υπό ποινικό έλεγχο (τουλάχιστον), ο μοναδικός πολίτης για τον οποίο κινήθηκε η δικαιοσύνη είναι η 75χρονη που πέταξε την τρίποδο μπαστούνι της σε σκυλί στο χωριό Χρυσαυγή του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη!

Ναι, οι Aρχές σχημάτισαν δικογραφία για «κακοποίηση ζώου» σε βάρος της 75χρονης γυναίκας που θέλησε να απομακρύνει με απαράδεκτο τρόπο, βέβαια, το άτυχο ζώο που κοιμόταν μπροστά της, προφανώς φοβούμενη ότι θα μπορούσε να της επιτεθεί (η γυναίκα σέρνετε και περπατά με το μπαστούνι της).

Έτσι λοιπόν κάποιος είχε την έμπνευση να διωχθεί ποινικά (προφανώς εισαγγελέας) και να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα η δικογραφία!

Λίγη ντροπή; Αλλά από ποιον και από πού;

Εδώ σκάει «καραμπινάτο» σκάνδαλο υποκλοπών σε βαθμό κακουργήματος με ομολογίες και νομικό πλαίσιο που δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση και τελικά… ερευνάται όχι η ύπαρξη των ποινικών ευθυνών, αλλά το «πώς έγινε η διαρροή»!

Δηλαδή δεν διερευνάται το έγκλημα αλλά το «Πώς διέρρευσε ότι έγινε έγκλημα»!

Υπάρχει ομολογία στη Βουλή του διοικητή της ΕΥΠ για κακουργηματικές πράξεις και ούτε μία εισαγγελική έρευνα έχει διαταχθεί!

Αλλά διατάχθηκε έρευνα γιατί η γιαγιά πέταξε το τρίποδο μπαστούνι στον σκύλο!

Καμία ελπίδα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;t=3s
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.