ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσ/νίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο – «Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της»

Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν

Θεσ/νίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο – «Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της»

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα στο pronews.gr, το πρωί της Τετάρτης 1η Ιουνίου, σημειώθηκε τραγωδία στην περιοχή της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη όταν ένα βυτιοφόρο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τη ζωή της μετά τη σύγκρουση.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη είναι συγκλονισμένοι από όσα είδαν.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης όταν η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο που οδηγούσε στην εκκλησία της Παναγιάς Φανερωμένης και όπου βρισκόταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «δεν την πρόσεξε ο οδηγός του βυτιοφόρου και έπεσε πάνω της. Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τραύματα της γυναίκας μετά την παράσυρσή της από το βυτιοφόρο ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν την ηλικιωμένη, τη σορό της οποίας παρέλαβε ασθενοφόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.