ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσ/νίκη: Τέθηκε σε αργία από τον ΟΑΣΘ ο 53χρονος οδηγός που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Το χρονικό της υπόθεσης

Θεσ/νίκη: Τέθηκε σε αργία από τον ΟΑΣΘ ο 53χρονος οδηγός που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον 53χρονο που καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για κατάχρηση ανηλίκου.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος 13χρονης, η οποία είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του.

Ο 53χρονος, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και καλείται να εκτίσει τρεις μήνες τέθηκε σε αργία από τον ΟΑΣΘ, όπου εργαζόταν ως οδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος, παρότι καταδικάστηκε, δεν είχε ενημερώσει τον Οργανισμό. Ενώ βρισκόταν στη φυλακή, στην εργασία φαινόταν ως αδικαιολογήτως απών από τα καθήκοντά του.

Όταν οι ιθύνοντες του Οργανισμού έμαθαν ότι καταδικάστηκε για την αποτρόπαια αυτή πράξη, κίνησαν αστραπιαία τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας έδωσε άμεσα την εντολή να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα. Το περιστατικό θεωρήθηκε αδιανόητο και σημειώθηκε ότι στον Οργανισμό δεν μπορούν να εργάζονται άτομα που έχουν καταδικαστεί και μάλιστα για αδικήματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο σπίτι του 53χρονου, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η ανήλικη κόρη του οδηγού του ΟΑΣΘ κάλεσε μια συνομήλική της για να κοιμηθούν μαζί το βράδυ.

Ο 53χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε σεξουαλικού περιεχομένου γεγονότα, ενώ μεταξύ άλλων έγιναν αναφορές σε πορνογραφικές ταινίες. Η πράξη έγινε στο υπνοδωμάτιο, που εκτός από την 13χρονη βρισκόταν και κοιμόταν και η φίλη της.

Την επόμενη μέρα η ανήλικη αποκάλυψε στην οικογένειά της τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του 53χρονου και ακολούθησε η καταγγελία – μήνυση του πατέρα της και η αυτόφωρη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και γι’ αυτό ο οδηγός του ΟΑΣΘ δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.