ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς μεταξύ οικογενειών Ρομά – Ποια η αφορμή

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22.00, στην περιοχή της Ανάληψης

Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς μεταξύ οικογενειών Ρομά – Ποια η αφορμή

Άγριος καυγάς μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά σημειώθηκε νωρίτερα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22.00, στην περιοχή της Ανάληψης, όταν δέκα άτομα από τη μία οικογένεια κινήθηκαν απειλητικά προς το σπίτι της άλλης, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Φτάνοντας επί της οδού Ξενοφώντος, επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ λίγα λεπτά μετά επικράτησε το χάος σε ημιυπόγειο διαμέρισμα.

Η οικογένεια που δέχθηκε την επίθεση «ταμπουρώθηκε» μαζί με τα ανήλικα παιδιά μέσα στο σπίτι και όπως είπε χαρακτηριστικά ο ένας εξ αυτών κρατούσαν την εξώπορτα για να μην μπουν οι άλλοι μέσα και τους σκοτώσουν.

Από τη μανία τους, οι επιτιθέμενοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» ό,τι έβρισκαν στον αύλειο χώρο, σπάζοντας μέχρι και τα παντζούρια.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, όλα έγιναν για έναν έρωτα, ανάμεσα σε 18χρονη και 19χρονο κάτι που δυναμίτισε το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Όπως είπαν, αφορμή για την διαμάχη των δύο οικογενειών, στάθηκε ότι τα μέλη της οικογένειάς που επιτέθηκαν, δεν θέλουν ο γιος τους να παντρευτεί το νεαρό κορίτσι, παρά το γεγονός ότι τα δύο παιδιά είναι ερωτευμένα και ότι η οικογένεια της κοπέλας εγκρίνει τον γάμο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείται επεισόδιο μεταξύ τους, αφού και το απόγευμα έσπευσε η οικογένεια που επιτέθηκε στο σπίτι της άλλης, προκειμένου να έκφραση την αντίθεσή της και ακολούθησε φασαρία μικρότερης κλίμακας.

Σημειώνεται ότι μόλις έφτασαν οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στην οδό Ξενοφώντος, τα άτομα που προκάλεσαν το επεισόδιο είχαν αποχωρήσει και αναζητούνται από την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξι μέλη της δεύτερης οικογένειας μετέβησαν στο Α.Τ. Τούμπας προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.