ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Νεαρός Ρομά προσπάθησε να ληστέψει ηλικιωμένη σε ATM

Όταν η γυναίκα πραγματοποίησε ανάληψη χρημάτων, ο δράστης την προσέγγισε απειλητικά

Θεσσαλονίκη: Νεαρός Ρομά προσπάθησε να ληστέψει ηλικιωμένη σε ATM

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έβαλε ως… στόχο για να ληστέψει το απόγευμα της Δευτέρας ένας νεαρός Ρομά στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, περίπου στις 6 το απόγευμα, η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποίησε το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM) υποκαταστήματος τράπεζας, επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα πραγματοποίησε ανάληψη χρημάτων, ο δράστης την προσέγγισε απειλητικά και προσπάθησε ανεπιτυχώς να της κλέψει τα χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη δήλωση της παθούσας, ο δράστης ήταν ένας ανήλικος Ρομά.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. “χτενίζουν” την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον νεαρό δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.