ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος Βρετανός που καταζητούνταν από τις ΗΠΑ για ναρκωτικά και όπλα

Ο 45χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος Βρετανός που καταζητούνταν από τις ΗΠΑ για ναρκωτικά και όπλα

Το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος των αμερικανικών Αρχών ένας Βρετανός που καταζητείται από τις ΗΠΑ για εισαγωγή ναρκωτικών και κατοχή βαριού οπλισμού.

Πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., της σύλληψής του προηγήθηκε συνεργασία αστυνομικών του τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Αμερικανών, κατηγορείται για τα αδικήματα της «συνωμοσίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών» και της «συνωμοσίας και κατοχής πολυβόλων και καταστροφικών μηχανισμών», πράξεις που φαίνεται να έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022, στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.