Θεσσαλονίκη – Θεία της μητέρας των διδύμων: «Ο 62χρονος πήγε να πνίξει και την ανιψιά μου»

Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στο Μελισσοχώρι

Θεσσαλονίκη – Θεία της μητέρας των διδύμων: «Ο 62χρονος πήγε να πνίξει και την ανιψιά μου»

Ο 62χρονος απόστρατος της Αεροπορίας που κλείδωσε στο αυτοκίνητο του τα δύο ανήλικα παιδιά του και άνοιξε φιάλη υγραερίου, έξω από το σπίτι του στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, φέρεται να είχε επιθετική συμπεριφορά και προς την πρώην σύζυγό του σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η θεία της 47χρονης μητέρας.

«Μία βραδιά πήγε να την πνίξει και κάλεσε την αστυνομία. Πήραν διαζύγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της και πρόσθεσε ότι η μητέρα των διδύμων εργαζόταν σκληρά για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, μετά το διαζύγιό τους.

«Αυτός μετά τις έδινε 600 ευρώ για τα παιδιά αλλά η κοπέλα δούλευε, έτρεχε, καθάριζε σπίτια, φρόντιζε παππούδες και γιαγιάδες. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα παιδιά με 600 ευρώ», τόνισε.

Όμως τίποτα δεν ήταν εύκολα μετά τον χωρισμό τους. Ο 62χρονος απόστρατος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα, ήθελε να ξανά φτιάξει τη σχέση του με την 47χρονη, όμως εκείνη δεν το ήθελε: «Αυτός μετάνιωσε και την παρακαλούσε αλλά αυτή φοβόταν τόσο πολύ που είπε “ξανά δεν σε βάζω στο σπίτι”», είπε.

Ο 62χρονος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η θεία της μητέρας, έπαιρνε τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο, ενώ αναφερόμενη στο περιστατικό που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στα ανήλικα είπε: «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε εχθές. Η ανιψιά μου ήταν στο σπίτι, ήρθε αυτός με το αυτοκίνητο και τα παιδάκια και, όπως λένε, ήθελε να ανατιναχτεί μαζί με τα παιδιά».

Θεσσαλονίκη: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στο Μελισσοχώρι

Όλα έγιναν γύρω στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής, όταν η 47χρονη κάλεσε το 100 και ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δύο τους παιδιά έξω από το σπίτι τους.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί, οι οποίοι κατάλαβαν ότι στην περιοχή υπήρχε οσμή υγραερίου. Αμέσως έσπασαν το παρμπρίζ, απασφάλισαν τις πόρτες και ανέσυραν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση τον 62χρονο και τα δύο ανήλικα δίδυμα παιδιά ηλικίας δυόμιση ετών.

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης, ενώ και οι τρεις είναι εκτός κινδύνου. Τα μωρά υποβάλλονται σε εξετάσεις και πολύ πιθανόν αύριο να πάρουν εξιτήριο, ενώ ο πατέρας τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.