ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Θηριώδες» αμερικανικό C-17 «πέρασε» πάνω από τη γέφυρα της Αττικής Οδού! (εντυπωσιακό βίντεο)

Προορίζονταν για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

«Θηριώδες» αμερικανικό C-17 «πέρασε» πάνω από τη γέφυρα της Αττικής Οδού! (εντυπωσιακό βίντεο)

Viral έχει γίνει το εντυπωσιακό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του TikTok και στο οποίο φαίνεται ένα θηριώδες αμερικανικό μεταφορικό αεροσκάφος να περνάει πάνω από την Αττική Οδό, σε γέφυρα, με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως αναφέρουν πηγές του αεροδρομίου πρόκειται για ένα αμερικανικό μεταγωγικό C-17 με τις αφίξεις τέτοιου τύπου αεροπλάνων να είναι, κατά τις ίδιες πηγές, συχνές στο «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα συγκεκριμένα αεροσκάφη προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είτε για ανεφοδιασμό είτε για τεχνικούς λόγους είτε στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ.

https://www.tiktok.com/@forces_playground/video/7249532663269199110

Σε κάθε περίπτωση, τόνιζαν οι ίδιες πηγές από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η γέφυρα στην οποία κινήθηκε το αμερικανικό μεταγωγικό είναι κατασκευασμένη με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από Antonov.

Σημειώνεται ότι μεταγωγικό αεροσκάφος C-17 είχαν χρησιμοποιήσει οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης χιλιάδων Αμερικανών και Αφγανών από την Καμπούλ μετά την παράδοση της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν στους Ταλιμπάν τον Αύγουστο του 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, μάλιστα, είχε γίνει viral η φωτογραφία με εκατοντάδες ανθρώπους να είναι στοιβαγμένοι μέσα στο θηριώδες μεταγωγικό με το αμερικανικό «Πεντάγωνο» να ανακοινώνει ότι με την επίμαχη πτήση είχαν μεταφερθεί συνολικά 823 επιβάτες, αριθμός υπερδιπλάσιος της κανονικής χωρητικότητάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.