Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς έπεσε στη Νέα Σμύρνη ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης

Τραυματίστηκε στο πρόσωπο και τα πλευρά, ενώ από τις κλωτσιές φέρει αιματώματα σε πάγκρεας και συκώτι

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς έπεσε στη Νέα Σμύρνη ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δυο νεαρούς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, έπεσε ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης.

Να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα συμμετέχει στον ρόλο του αστυνομικού διευθυντή στο «Μαύρο Ρόδο» και στον «Έρωτα φυγά».

Από την επίθεση ο ηθοποιός χτυπήθηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο, τα πλευρά, ενώ από τις κλωτσιές φέρει αιματώματα σε πάγκρεας και συκώτι.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Τοπαλίδης όλα συνέβησαν την Μεγάλη Τρίτη και μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του:

«Eπέστρεφα στο σπίτι μου και λίγα μέτρα μακριά ένα μεγάλο φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο. Δεν είχαν τοποθετήσει ούτε κώνο, ούτε κάποια κορδέλα που να προειδοποιεί τους οδηγούς για την φορτοεκφόρτωση.

Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη μπας και φύγω αλλά τίποτα παρέμενα για ώρα ακινητοποιημένος» αναφέρει και προσθέτει:

«Πατούσα κόρνα καμία ανταπόκριση. Για πάνω από δέκα λεπτά κανένας δεν νοιαζόταν για το τι συμβαίνει. Τελικά βγήκα από το το αυτοκίνητο μου πλησίασα το φορτηγό και μόλις είδα το τζάμι του οδηγού κατεβασμένο ανέβηκα και πάτησα κόρνα, ώστε να αναγνωρίσουν πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να βιαστούν. Καμία ανταπόκριση πάλι με αποτέλεσμα να πατήσω κόρνα από το φορτηγό και δεύτερη φορά λίγη ώρα αργότερα». kokkino-potami

Λίγη ώρα μετά στο σημείο βρέθηκαν οι δυο νεαροί μεταφορείς οι οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν:

«Μετά από λίγο εμφανίστηκαν δυο τύποι κοντά στα 30 που αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη για την καθυστέρηση άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Με πιάνουν με πετάνε κάτω και αρχίζουν να με κλωτσούν σε όλο το σώμα κάτι σαν τον Ζακ Κωστόπουλο. Μόλις κατάφερα να τους ξεφύγω μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο μου και κάλεσα την αστυνομία.

Εκείνη την ώρα κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και βλέπω ένα καρούμπαλο χωρίς υπερβολές να εξέχει τουλάχιστον 4 εκατοστά από τον αριστερό κρόταφο. Γρατζουνιές στο μέτωπο και το δεξί μάτι. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα κι εκεί αυτοί λέγανε τα δικά τους, ότι και καλά εγώ τους προκάλεσα». gries-melisses

Ο ηθοποιός μαζί με τους δυο μεταφορείς βρέθηκαν στον Α.Τ. της Νέας Σμύρνης:

«Θα κινήσω όλες τις διαδικασίες κανονικά σήμερα ετοιμάζομαι να πάω στο τμήμα να ζητήσω ιατροδικαστική εξέταση γιατί τα χτυπήματα ήταν σοβαρά. Όσο κρύωνε το κορμί μου πονούσα αφόρητα παντού, στα πόδια, το κεφάλι, τα πλευρά.

Έτσι το απόγευμα της ίδια μέρας πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου εκεί διαπιστώθηκε στον υπέρηχο κοιλίας, τρία αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πονούσα και στα πλευρά, ωστόσο δεν με ένοιαζε αν κάποιο ήταν ραγισμένο μπροστά στην εξέλιξη αυτή γιατί όπως μου είπαν τα αιματώματα είναι σοβαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.