Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις ανήλικους έπεσε 17χρονος στη Λάρισα – Του έσπασαν την κάτω γνάθο

Ύστερα από τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις ανήλικους έπεσε 17χρονος στη Λάρισα – Του έσπασαν την κάτω γνάθο

Ένας 17χρονος, έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από τρεις ανηλίκους, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Τα αίτια της επίθεσης που δέχ­θηκε ο 17χρονος -αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Λαμπρούλη στην περιοχή του «Φρουρίου»- ερευνώνται από την Υπο­διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας προ­χώρησαν στη σύλληψη των τριών δραστών, που επίσης είναι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 16χρονος δράστης πλησίασε τον 17χρονο και τον έσπρωξε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα και με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ένας δεύτερος 16χρονος χτύπησε με γροθιά τον νεαρό προκαλώντας του κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Στη συνέχεια ο τρίτος δράστης, ένας 18χρονος, τον χτύπησε και εκείνος στο πρόσωπο και τον απείλησε.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ μετά από την υποβολή μήνυσης οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύστερα από τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.