ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Ράφα όσο οι συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία συνεχίζονται (βίντεο)

Χθες αποφασίστηκε στο Ισραήλ να προχωρήσει σε επιχείρηση και σε αυτόν τον τομέα της Γάζας

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Ράφα όσο οι συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία συνεχίζονται (βίντεο)

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Ράφα, ενώ οι συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία, συνεχίζονται στο Κάιρο. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επιμένει σε μια χερσαία επίθεση, ενω ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, από τις πρώτες επιχειρήσεις στη Ράφα.

Το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε σε διάγγελμα του ότι η στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της διάλυσης της Χαμάς και την επιστροφή των αιχμαλώτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περίπου οι μισοί από τους 2,3 εκατομμύρια κατοίκους της Γάζας έχουν συνωστιστεί στη Ράφα αφού εγκατέλειψαν άλλα μέρη του παλαιστινιακού θύλακα κατά τη διάρκεια επτά μηνών πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.