ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ΝΑΤΟ «θέρισε» τους Ουκρανούς τραυματίες; – «Παρέδωσε 60.000 μπουκάλες αίμα με AIDS και ηπατίτιδα B και C»!

Οι Ουκρανοί λένε ότι τα έγγραφα που το αποκαλύπτουν δεν είναι γνήσια

Το ΝΑΤΟ «θέρισε» τους Ουκρανούς τραυματίες; – «Παρέδωσε 60.000 μπουκάλες αίμα με AIDS και ηπατίτιδα B και C»!

60.000 φιάλες αίματος που δόθηκαν από το ΝΑΤΟ στον ουκρανικό στρατό για την περίθαλψη των Ουκρανών τραυματιών αποκαλύφθηκε ότι ήταν μολυσμένα με τον ιό HIV και από ηπατίτιδα B και C!

Αυτό έδειξαν έγραφα που δημοσιεύτηκαν στο telegram και έφεραν τα στοιχεία του ουκρανικού υπουργείου υγείας. Μάλιστα όπως αναφέρουν ζητήθηκε από την συμμαχία να μην τους ξαναστείλουν αίμα που είναι άγνωστης προέλευσης.

https://twitter.com/200_zoka/status/1588134915064971264

Το ζήτημα αν και από το Νοέμβριο δεν είχε πάρει την έκταση που αρμόζει σε ένα τέτοιου επιπέδου γεγονός καθώς τα δυτικά ΜΜΕ γρήγορα μέσω δημοσιευμάτων αλλά και η ίδια η κυβέρνηση Ζελένσκι το διέψευσαν λέγοντας ότι ήταν πλαστά τα έγγραφα.

https://twitter.com/200_zoka/status/1604296849447272448

Αρκετοί όμως δεν άργησαν να τονίσουν το γεγονός ότι μπορεί και να υπήρξε η μόλυνση καθώς αν και οι δυτικές χώρες έχουν ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα στην συγκέντρωση αίματος εντούτοις οι ανάγκες ενός πολέμου μπορεί να ανάγκασαν την συγκέντρωση με υψηλή ταχύτητα των ποσοτήτων που απαιτούνται.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μια από τις μεγάλες δεξαμενές συγκέντρωσης αίματος ήταν η ανατολική Ευρώπη που έχει αυξημένα αντιρωσικά αισθήματα αλλά είναι παράλληλα και περιοχές που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά AIDS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.