«Το ποντίκι που βρυχάται»: Ο Δένδιας θέλει να πάει τον Πούτιν στο δικαστήριο! – Αλλά έτρεξε να κρυφτεί όταν κτύπησαν οι σειρήνες! (upd)

«Γελάει ο πλανήτης» με την κωμική συμπεριφορά του Έλληνα ΥΠΕΞ

«Το ποντίκι που βρυχάται»: Ο Δένδιας θέλει να πάει τον Πούτιν στο δικαστήριο! – Αλλά  έτρεξε να κρυφτεί όταν κτύπησαν οι σειρήνες! (upd)

Η συμπεριφορά του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια στην διάρκεια του ταξιδιού του στο Κίεβο ως κωμική και εξευτελιστική για την Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί: Μετά τις ηρωικές κουβέντες κατά της Ρωσίας έτρεξε να κρυφτεί στο δεύτερο υπόγειο για να σωθεί αλλά ακόμα και αυτή την αντίδραση θέλησε να την διανθίσει με το “ελευθερία ή θάνατος” ενώ στη συνέχεια και αφού ήταν ασφαλισμένος στο υπόγειο καταφύγιο ξαναπήρε θάρρος και δήλωσε ότι «θα στείλει στο δικαστήριο τον Β.Πούτιν»!

«Η Ελλάδα καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις με τον πιο έντονο τρόπο, αναφέροντας πως συνιστούν εγκλήματα πολέμου» ενώ σαν άλλο ένα “ποντίκι που βρυχάται” δήλωσε ότι «έχει ξεκινήσει ενέργειες (σ.σ.: ο Δένδιας!) που θα στείλουν τους Ρώσους στο Δικαστήριο της Χάγης. Η Ελλάδα είναι σθεναρά προσηλωμένη στη λογοδοσία για εγκλήματα πολέμου έχουμε στείλει σχετική επιστολή στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Πρόσφατα επισκέφθηκα ο ίδιος τη Χάγη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη Μαριούπολη»!

Άραγε οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ περιλαμβάνται στις «καταγγελίες» του… «ήρωα» Νίκου Δένδια;

Και συνέχισε: «Επίσης, έχουμε προσφέρει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως κόμβο για τους συμμάχους που επιθυμούν να στείλουν βοήθεια στην Ουκρανία. Και φυσικά, εφαρμόζουμε όλες τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Επίσης, ανταποκριθήκαμε αποτελεσματικά στις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων Ουκρανών πολιτών που αναζητούσαν καταφύγιο από τον πόλεμο».

Το ότι άδεισαν το Ανατολικό Αιγαίο από όπλα και το άφησαν στο έλεος των Τούρκων, αυτό δεν το ανέφερε…

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψή του, τη χαρακτήρισε συμβολική διότι, όπως είπε, βρίσκεται σήμερα στο Κίεβο για να εκφράσει την πλήρη αλληλεγγύη τής ελληνικής κυβέρνησης -της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού προς την ουκρανική κυβέρνηση και τον λαό της Ουκρανίας αναφέροντας ότι τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 πλέον ξεκίνησαν να μεταβαίνουν επισήμως στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, δήλωσε την ετοιμότητα της Ελλάδας για την… προώθηση της υποψηφιότητας του Ιστορικού Κέντρου της Οδησσού για εγγραφή στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ουκρανία για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Ελλάδας για μια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την περίοδο 2025-26.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.