ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πρώτο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη μέσα από τη φυλακή – «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και τη Δημοκρατία»

Οργή και θυμό έχει προκαλέσει η προφυλάκιση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας

Το πρώτο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη μέσα από τη φυλακή – «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και τη Δημοκρατία»

Ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από τη φυλακή, τονίζοντας πως «αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και τη Δημοκρατία».

Το μήνυμα αυτό του Φρέντι Μπελέρη μετέφεραν στο OPEN οι συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Έλληνες της Χειμάρρας, μετά τη σύλληψή του, θα προσέλθουν περισσότεροι για να ψηφίσουν.

Θυμός για την προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη

Οργή και θυμό έχει προκαλέσει η προφυλάκιση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος θα παραμείνει υπό κράτηση για ακόμα 10 ημέρες.

Την ίδια ώρα το δεξί του χέρι και καλός του φίλος, Παντελής Κοκαβέσης, λόγω πρόσφατης μεταμόσχευσης καρδιάς, προχώρησε σε ένα σύνολο εξετάσεων και διαγνώσεων και αποφασίστηκε η παραμονή του για 10 ημέρες στο νοσοκομείο Τιράνων.

Αν και οι αλβανικές Αρχές είχαν ενημερώσει τις ελληνικές ότι δεν θα τους κρατούσαν, στη συνέχεια πριν τη δίκη τους ενημέρωσαν ότι θα μείνουν 72 ώρες και τελικά μετά τη δίκη αποφασίστηκε η προφυλάκιση για 10 ημέρες.

Συγγενής του Κοκαβέση, τόνισε ότι δεν επιτρέπεται κανένας να επικοινωνήσει μαζί του ή να τον δει από κοντά. Σημειώνεται ότι το δεξί χέρι του Μπελέρη είναι πατέρας ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες. «Δεν αφήνουν κανέναν να τον δει» σημειώνει ο συγγενής του.

Οι δικηγόροι του Φρέντι Μπελέρη κατήγγειλαν πως πρόκειται για μια πολιτική απόφαση, η οποία δυστυχώς θυμίζει το παλαιό κομμουνιστικό καθεστώς.

Μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή

«Τώρα είναι η ώρα!! Σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου!! Κανείς να μην λείψει από τις κάλπες στις 14 Μαϊου!! Όλοι είμαστε ΕΝΑ και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη, την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας!! Όλοι μαζί για την αλλαγή!! Για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας!!».

Το μήνυμα αυτό έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνας, δύο μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος καλεί όλο τον κόσμο στις αυριανές εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.