ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα θέλει 30 χρόνια να μας φτάσει στα εξοπλιστικά»

«Δεν έχει άλλη διέξοδο από το να εξαρτάται από εμάς»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα θέλει 30 χρόνια να μας φτάσει στα εξοπλιστικά»

«Η Ελλάδα θέλει 30 χρόνια για να φτάσει την Τουρκία σε επίπεδο εξοπλισμών» λένε οι Τούρκοι στην τουρκική τηλεόραση αναφερόμενοι στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.

Η παρουσιάστρια Σαϊνούρ Τεζέλ του τηλεοπτικού σταθμού Haber Global της Τουρκίας λέει πως «Σήμερα η Ελλάδα προσφεύγει στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ και αιτία είναι τα ένοπλα Μπαϊρακτάρ ΤΒ2».

Και προσθέτει: «Εν προκειμένω η Ελλάδα λέει “Στηρίξτε μας με ένα σύστημα που θα εξουδετερώνει τα τουρκικά ένοπλα ΜΕΑ”».

Στην ίδια συζήτηση, ο καθηγητής Εράι Γκιουτσλουέρ από την πλευρά του αναφέρει ότι «Η Ελλάδα (στο επίπεδο των εξοπλισμών) αν δουλεύει χωρίς τα τρώει, να πίνει και να κοιμάται και δεν δουλέψουμε καθόλου εμείς, τότε μπορεί σε 30 χρόνια να μας φτάσει» (χρονικό σημείο από 0:52, στο βίντεο κάτω, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr).

«Θα θυμάστε πως αγόρασαν 18 αεροσκάφη Ραφάλ + 6 και τα μισά είναι μεταχειρισμένα. Και σε κάθε ένα από αυτά για να μπορέσει ένας πιλότος να εκπαιδευτεί πρέπει να εκπαιδευτεί τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στη Γαλλία» προσθέτει ο τούρκος αναλυτής.

Η δυνατότητα ισχύος της Τουρκίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να συμπεράνει ότι «Γι’ αυτόν τον λόγο η Ελλάδα από τώρα και μετά και με αυτή τη δυνατότητα ισχύος της Τουρκίας, ιδιαίτερα στην Ανατολική Μεσόγειο, όταν σκεφτούμε τις εξελίξεις, να σας το πω καθαρά πλέον, η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.