ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τούρκος αναλυτής: «Τα Δωδεκάνησα δόθηκαν προσωρινά στην Ιταλία – Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ιδιοκτησίας»

«Η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς»

Τούρκος αναλυτής: «Τα Δωδεκάνησα δόθηκαν προσωρινά στην Ιταλία – Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ιδιοκτησίας»

O Eπίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Altınbas της Κωνσταντινούπολης και στρατιωτικός αναλυτής Εράι Γκιουτσλουέρ, ερμηνεύει το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμφωνίες.

Μάλιστα, πρόσφατα δήλωσε πως: «Η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς», δηλαδή την Τουρκία. Τώρα λέει πως τα «Δωδεκάνησα είχαν δοθεί προσωρινά στην Ιταλία» και πως θα πρέπει να «επιστρέψουν» στη γείτονα.

Μιλώντας σε εκπομπή του δικτύου Haber Global, ο Γκιουτσλουέρ δήλωσε προκλητικά πως τα Δωδεκάνησα αφού είχαν «δοθεί προσωρινά» στην Ιταλία, αγνοώντας προφανώς τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 με την οποία η Άγκυρα παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα επί των νησιών, θα πρέπει να επιστραφούν στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Τα Δωδεκάνησα δόθηκαν προσωρινά στην Ιταλία, προσωρινά. Το 1947 τα νησιά τα οποία αποκαλούνται Δωδεκάνησα αφαιρούνται από την Ιταλία και δίνονται στην Ελλάδα.. Δηλαδή νησιά τα οποία είχαν παραχωρηθεί προσωρινά και έπρεπε να επιστρέψουν σε εμάς, δόθηκαν στην Ελλάδα. Δηλαδή υπάρχει ήδη θέμα κυριαρχίας» απαντώντας σε ερώτηση του Haber Global.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.