ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τούρκος αναλυτής: «Το νησί της Κω που στέκεται απέναντι στην Αλικαρνασσό σαν το ψάρι»

Νέα τουρκικά παραληρήματα

Τούρκος αναλυτής: «Το νησί της Κω που στέκεται απέναντι στην Αλικαρνασσό σαν το ψάρι»

Στο παρακάτω βίντεο Χουλκί Τζεβίζογλου πολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος και ενώ είναι σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας απέναντι από την Κω λέει πως «το νησί της Κω που στέκεται απέναντι στην Αλικαρνασσό σαν το ψάρι»

Τον ακούμε λοιπόν μετά από το 0,55 να λέει τα εξής :

«Βλέπω από εδώ ακριβώς απέναντι στην δεξιά μου πλευρά, υπάρχει ένα ελληνικό νησί
Βρίσκομαι απέναντι στο νησί Κως
Εμείς μιλάμε για το θέμα των νησιών που είναι στα 6 μίλια, αλλά αυτά τα νησιά που έχουν μπει στην μύτη μας, κάθε χρονιά καθόμαστε και τα κοιτάμε
Απέναντι μας υπάρχει το φωτεινό νησί της Κω, ένα μεγάλο νησί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθημερινά στις 20:00 το επιβατικό πλοίο πάει εκεί και έρχεται
Παρατηρώ τα πλοία μας και τις βάρκες, δεν μπορούν να πάνε ούτε ως την μέση της μεταξύ μας απόστασης, είμαστε δηλαδή στριμωγμένοι από το ελληνικό νησί που βρίσκεται απέναντι μας
Τώρα βλέπουμε τον χάρτη
Υπάρχει το νησί της Κω που στέκεται απέναντι στην Αλικαρνασσό σαν το ψάρι. Μπορεί να λέμε πως η πατρίδα μας περιβάλλεται σε τρεις μεριές από θάλασσα αλλά στις δύο  εξ αυτών τα ελληνικά νησιά έχουν μπει στην μύτη μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.