Τούρκος αντιδήμαρχος με σημαία της «Δυτικής Θράκης» σε αγώνα κολύμβησης ανάμεσα σε Μεγίστη & τουρκικά παράλια

Υποτίθεται αγώνας φιλίας για τις δύο χώρες

Τούρκος αντιδήμαρχος με σημαία της «Δυτικής Θράκης» σε αγώνα κολύμβησης ανάμεσα σε Μεγίστη & τουρκικά παράλια

Τούρκος αντιδήμαρχος έλαβε μέρος σε αγώνα κολύμβησης ανάμεσα σε Καστελόριζο και τουρκικά παράλια στο Κας και μετά φωτογραφήθηκε με τη σημαία της… ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Oσμανγκάζι Προύσας, Τσεμ Κουρσαντ Χασάνογλου, έλαβε μέρος στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε από το Καστελόριζο προς τα απέναντι τουρκικά παράλια, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης «Lycian Kas» που πραγματοποιήθηκε για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Kας και είχε ανασταλεί για δύο χρόνια λόγω πανδημίας.

Η απόσταση που διένυσαν οι συμμετέχοντες, ήταν 7,1 χλμ και πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Εμράχ Μπεκίρ, με 1 ώρα και 44 λεπτά.

Αν και το μότο της διοργάνωσης ήταν «Δύο χώρες, ένας αγώνας» με στόχο την ειρήνη και την φιλία, δεν έλλειψαν οι συνηθισμένες προκλήσεις, όπως του αντιδημάρχου του Οσμανγκάζι, που είναι μια από τις κεντρικές μητροπολιτικές συνοικίες της πόλης της Προύσας, ο οποίος κολύμπησε στην… «Γαλάζια Πατρίδα» για την… ειρήνη, αφιερώνοντας την προσπάθειά του στη… στη νεολαία της «“Tουρκικής” Ένωσης Νέων Κομοτηνής» και της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

«Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στην «Γαλάζια Πατρίδα» κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της «Τουρκικής» Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην «Τουρκική» Μειονότητα Δυτικής Θράκης» έγραψε ο ίδιος στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αγώνες φιλίας μας μάραναν…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.