ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τούρκος υπουργός Ενέργειας: «Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε αν και δεν βρήκαμε τίποτα στην Ανατολική Μεσόγειο»

Τούρκος υπουργός Ενέργειας: «Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε αν και δεν βρήκαμε τίποτα στην Ανατολική Μεσόγειο»

Ο Τούρκος υπουργός ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ δήλωσαν ότι δεν βρήκαν τίποτα από τις παράνομες έρευνες και γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, και εντός της κυπριακής ΑΟΖ χαρακτηρίζοντας προκλητικά τις συγκεκριμένες περιοχές «τουρκικής δικαιοδοσίας».

Μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, Ντονμέζ αναφέρθηκε και στα κοιτάσματα της Μαύρης Θάλασσας, λέγοντας πως μπορούν να καλύψουν το 1/3 των ετήσιων εγχώριων αναγκών της Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικά για την Ανατολική Μεσόγειο και τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας δήλωσε συγκεκριμένα: «Εκεί πέρα κάναμε οκτώ γεωτρήσεις επί 2-3 χρόνια και δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε κάτι απτό. Βρήκαμε κάποια σημάδια αλλά δεν ήταν οικονομικά. Οι σεισμικές μας μελέτες συνεχίζονται. Φυσικά με την ανακάλυψη στην Μαύρη Θάλασσα επικεντρωθήκαμε σε εκείνη την πλευρά λόγω της έντασης του επιχειρηματικού σχεδίου εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε την Μεσόγειο και δεν θα μπούμε ξανά εκεί. Εμείς θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις δικές μας περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.