ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ακούσαμε και αυτό: Το Ψευδοκράτος διαμαρτύρεται στις ΗΠΑ για τους εξοπλισμούς της Κύπρου

Το ακούσαμε και αυτό: Το Ψευδοκράτος διαμαρτύρεται στις ΗΠΑ για τους εξοπλισμούς της Κύπρου

Σε ανακοίνωση από το ψευδοκράτος χαρακτηρίζεται απαράδεκτη η απόφαση των Αμερικανών «να συνεχίσουν τις πωλήσεις στρατιωτικών προμηθειών στην ‘Ελληνοκυπριακή Διοίκηση’ για ένα ακόμη έτος».

Όπως τονίζει το defencenet.gr πέρυσι, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να άρουν τον περιορισμό στην πώληση αμυντικών όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Σήμερα, ανακοινώθηκε ότι η απόφαση αυτή παρατείνεται κατά ένα έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση του ψευδοκράτους αναφέρεται ότι «οι ΗΠΑ, οι οποίες ήραν τον περιορισμό πωλήσεων όπλων στην ελληνοκυπριακή διοίκηση για 10 χρόνια, επιτάχυναν τις σχέσεις τους με την ελληνοκυπριακή πλευρά στον στρατιωτικό τομέα. Η νέα πολιτική των ΗΠΑ δεν περιορίζεται στην εξαγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού, αλλά περιλαμβάνει επίσης την οργάνωση κοινών ασκήσεων και άλλων στρατιωτικών δραστηριοτήτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.