ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από Μ.Τσαβούσογλου: «Υποστηρίζουμε πάντα την ακεραιότητα των χωρών» -Στην Κύπρο;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από Μ.Τσαβούσογλου: «Υποστηρίζουμε πάντα την ακεραιότητα των χωρών» -Στην Κύπρο;

“Η Άγκυρα είναι ισχυρός σύμμαχος του ΝΑΤΟ και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της”, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Παράλληλα, επέκρινε το ΝΑΤΟ για το γεγονός ότι, παρά την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων της Τουρκίας εντός του οργανισμού, οι αμυντικές της ανάγκες δεν ικανοποιούνται πάντα από τον Οργανισμό.

«Γιατί; Μετά την επιχείρηση που ξεκινήσαμε εναντίον της τρομοκρατικής ομάδας PKK / YPG (στη Συρία), δεν το κάνουν (…). Το να βάζουμε το PKK και τους Κούρδους στο ίδιο επίπεδο είναι προσβολή για τους Κούρδους αδελφούς και αδελφές μας», είπε σύμφωνα με την Hurriyet.

Σημειώνεται ότι το ΡΚΚ, που συμπεριλαμβάνεται από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση είναι υπεύθυνο για τους θανάτους τουλάχιστον 40 χιλιάδων ανθρώπων και ότι την κουρδική ομάδα YPG στη Συρία, η Άγκυρα τη θεωρεί παρακλάδι του ΡΚΚ.

Είπε ότι λόγω αυτής της στάσης, η Τουρκία πήγε σε άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής όπλων.

«Σήμερα έχουμε γίνει μια από τις κορυφαίες χώρες στην αμυντική βιομηχανία», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο Τσαβούσογλου συνέκρινε για τις σχέσεις με τη Ρωσία και επεσήμανε ότι τα θέματα με τη Μόσχα συζητούνται ανοιχτά, παρά τις διαφορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν αναγνωρίζουμε (τη λεγόμενη προσάρτηση) της Κριμαίας, υποστηρίζουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και της Γεωργίας. Είναι πολύ σαφές αυτό, δεν κρύβουμε αυτήν την πολιτική», τόνισε ο Τούρκος υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.