ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Υβρίζει τους Έλληνες σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Είστε αφελείς και κεφάλες – Θα πνιγείτε στο Αιγαίο»

Υβρίζει τους Έλληνες σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Είστε αφελείς και κεφάλες – Θα πνιγείτε στο Αιγαίο»

Άκρως προκλητικές και χυδαίες δηλώσεις κατά των Ελλήνων έκανε ο Τούρκος αναλυτής Μεσούτ Χακί Τζασίν, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

Ο Μεσούτ Χακί Τζασίν χαρακτήρισε τους Έλληνες ως «αφελείς» και «κεφάλες», ενώ είπε πως στο τέλος η «Ελλάδα θα πνιγεί στο Αιγαίο». Παράλληλα έκανε επίθεση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε «ανόητο» και «κεφάλα».

Ο Τούρκος αναλυτής εκστόμισε τις χυδαίες εκφράσεις μιλώντας στο CNN Turk για την ελληνογαλλική συμφωνία, αμφισβητώντας το αν θα βοηθήσει η Γαλλία την Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία.

«Αιτία της διάσπασης της Πολωνίας ήταν οι Γάλλοι. Γιατί; Διότι ήταν κράτος εγγυητής και όταν μπήκαν οι Γερμανοί δεν κούνησαν το δακτυλάκι τους» ακούγεται να λέει ο σύμβουλος του Ερντογάν.

«Τώρα εγώ από εδώ απευθύνομαι στον ανόητο Μητσοτάκη. Εσύ πως εμπιστεύεσαι, βρε κεφάλα, τους Γάλλους και κάνεις συμμαχία;» προσθέτει, σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea, που παρουσιάζουν το θέμα.

Αναφέρει, επίσης, ότι «πέτρες να πετάξεις στο κεφάλι της και η Ελλάδα θα πνιγεί στο Αιγαίο».

Για να συμπληρώσει: «Εσύ, βρε αδερφέ, με 9 εκατομμύρια πώς θα νικήσεις τα 90 εκατομμύρια; Πάρε τους Γάλλους, πάρε τους όλους, πάρε και την Αμερική. Μα, καλά, η Αμερική θα πεθάνει για σένα βρε πρόβατο;».

«Αφελείς άνθρωποι, δεν δουλεύει το μυαλό τους. Υπάρχει κάτι που δεν το έχουν καταλάβει οι Έλληνες. Δεν σας λέω πως είναι κεφάλες;» επιμένει, για να καταλήξει:

«Ο Μητσοτάκης δεν έμοιασε καθόλου στον πατέρα του. Βρε αδερφέ, γίνεται να έχεις εμπιστοσύνη στους Γάλλους;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.