ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Χ.Ακάρ: «Όπως το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί τους S-300 έτσι και εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τους S-400»

«Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέρονται μας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο»

Χ.Ακάρ: «Όπως το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί τους S-300 έτσι και εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τους S-400»

Ανακοίνωση ότι η Άγκυρα θα χρησιμοποιήσει κανονικά τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400, έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση κατά της Ελλάδας.

Μιλώντας και για το θέμα των S-400 σχολίασε: «Το S-400 είναι ένα αμυντικό οπλικό σύστημα. Όπως το S-300 χρησιμοποιείται στη Συμμαχία του ΝΑΤΟ, το σύστημα S-400 θα χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο σε εμάς».

Ο Χ.Ακάρ είπε επίσης: «Παρά τις καλοπροαίρετες εκκλήσεις μας για διάλογο, οι κάθε είδους άδικες και παράνομες πράξεις της Ελλάδας δεν ανταποκρίνονται σε διπλωματικό πεδίο, στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας.

Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τόσο τα δικά μας όσο και της ΤΔΒΚ στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Θέλουμε ειλικρινά τα προβλήματα μεταξύ μας και της Ελλάδας να επιλυθούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, με ειρηνικές μεθόδους, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και μέσω διαλόγου. Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε την ελληνική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα για τον 4ο γύρο συνομιλιών για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.