Χ.Ακάρ: «Προσπαθούν να δείξουν πως η Ελλάδα είναι το θύμα και η Τουρκία η επιτιθέμενη χώρα»

«Οι Έλληνες προσπαθούν να δείξουν πως εκείνοι είναι θύματα λες και υπάρχει κάποια κίνηση που θα κάνει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας»

Χ.Ακάρ: «Προσπαθούν να δείξουν πως η Ελλάδα είναι το θύμα και η Τουρκία η επιτιθέμενη χώρα»

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «επανειλημμένα [και] συνεχόμενα κάνει προβοκάτσιες, επιθετικές δηλώσεις και ενέργειες που αυξάνουν την ένταση και, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, διαστρεβλώνει τα γεγονότα και παραπλανεί».

«Με εγωιστικές δηλώσεις προσπαθεί να προβάλλει τον εαυτό της», πρόσθεσε.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι μέσω αυτών των ενεργειών, οι Έλληνες «προσπαθούν να δείξουν πως εκείνοι είναι θύματα λες και υπάρχει κάποια κίνηση που θα κάνει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας, σαν να υπάρχει μια επίθεση της Τουρκίας».

«Αυτό το φέρνουν συνέχεια στην επικαιρότητα. Προσπαθούν να δείξουν πως η Ελλάδα είναι το θύμα και η Τουρκία η επιτιθέμενη χώρα. Όμως και η ιστορία και οι σημερινές εξελίξεις ξεκάθαρα δείχνουν πως εκείνοι είναι αυτοί που έχουν επεκτατική πολιτική και επιθετική πολιτική», υποστήριξε ο Ακάρ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο μεταναστευτικό, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι «οι προσπάθειες της ελληνικής ακτοφυλακής να τρυπήσει τα φουσκωτά των αθώων απροστάτευτων ανθρώπων στη μέση της θάλασσας, όπως και να τους πυροβολούν, αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ασυνειδησία, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Μα λυπεί αν το βλέπουμε. Σε ένα τέτοιο κλίμα, να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και να επιτίθενται στην Τουρκία δεν είναι ηθικό δεν είναι νόμιμο», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.