ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον δικό τους κόσμο οι κυβερνητικοί βουλευτές στην Τουρκία: «Δεν υπάρχει φτώχεια στη χώρα αλλά αφθονία»

Βουλευτής του ΑΚP ζητάει από τους πολίτες να τρώνε λιγότερο

Στον δικό τους κόσμο οι κυβερνητικοί βουλευτές στην Τουρκία: «Δεν υπάρχει φτώχεια στη χώρα αλλά αφθονία»

Βουλευτές του κυβερνώντος AKP στην Τουρκία φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει όσα βιώνουν οι πολίτες εξαιτίας της υποτίμησης της τουρκικής λίρας και τους περιορισμούς στην αγορά βασικών προϊόντων, όπως καφές, λάδι και ζάχαρη.

Ο κυβερνητικός βουλευτής, Ζουλφί Ντεμιρμπάγ, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για την κρίση που αντιμετωπίζει η Τουρκία, παρότρυνε τους πολίτες να… τρώνε λιγότερο.

«Πράγματι έχουμε προβλήματα στην οικονομία» παραδέχθηκε ο Ντεμιρμπάγ, προτείνοντάς … λύση στους συμπατριώτες του: «Αντί να τρώμε 1-2 κιλά κρέας το μήνα, ας τρώμε τότε μισό. Να αγοράζουμε δύο ντομάτες αντί για δύο κιλά, η χρήση πρώιμων λαχανικών το χειμώνα δεν είναι ούτως ή άλλως πολύ ωφέλιμη για την υγεία» δήλωσε, με μεγάλη μερίδα των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα να σχολιάζει έντονα τη συλλογιστική του.

Ο βουλευτής Ικονίου του ΑΚP Χαλίλ Ετιμέζ από την πλευρά του απέδωσε την κακή πορεία της τουρκικής οικονομίας σε εξωτερικές δυνάμεις, υποστηρίζοντας πως: «Δεν υπάρχει φτώχεια στη χώρα», αλλά … «αφθονία» σε όλα».

https://twitter.com/cumhuriyetgzt/status/1463638559127134218

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα προσπαθούν και επιτίθενται στα χρήματα των ανθρώπων στην τσέπη τους, στο ψωμί τους και στην κουζίνα τους Δείτε το δηλώνουμε ξεκάθαρα. Στην χώρα δεν υπάρχει φτώχεια. Υπάρχει αφθονία απ’ όλα» δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.