Προσφορά: Ένα εισιτήριο, δύο αγώνες...

Μ.Τσαβούσογλου: Είχε επικοινωνία με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ

Μ.Τσαβούσογλου: Είχε επικοινωνία με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό ομόλογό του, Ντμίτρο Κουλέμπα, όπου και συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Ο Τσαβούσογλου τόνισε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι που τα μέρη συμφώνησαν να δημιουργήσουν έναν ανθρωπιστικό διάδρομο για την απομάκρυνση των αμάχων». Ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε επίσης ότι αυτός ο διάδρομος θα επιτρέψει αφενός την εκκένωση των πολιτών μας και αφετέρου τη διευκόλυνση της ανθρωπιστικής βοήθειας ώστε να φτάσει σε αυτές τις περιοχές.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.