ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τουρκία: Βαρύς ο «πέλεκυς» για 17χρονο που διέρρηξε τζαμί

Τουρκία: Βαρύς ο «πέλεκυς» για 17χρονο που διέρρηξε τζαμί

Ένα μπουκάλι νερό, που ξέχασε στον τόπο της κλοπής, «πρόδωσε» τον 17χρονο Μπατουχάν Σ., ο οποίος εισέβαλε χαράματα στο δωμάτιο του ιμάμη σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης. Το συμβάν συνέβη πρόσφατα στην περιοχή Μπακίρκιοϊ της Πόλης, όταν ο 17χρονος μπήκε στο δωμάτιο και έκλεψε 5 τουρκικές λίρες (1,3 ευρώ) και μια φορητή ηχητική συσκευή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιμάμης Σαδίκ Μπαϊρακτσί κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία, χωρίς να αγγίξει τίποτα και από ένα μπουκάλι νερό που ξέχασε ο νεαρός άντρας στο τζαμί, αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του.
Στην κατάθεσή του ο Μπατουχάν παραδέχθηκε την πράξη του αλλά ομολόγησε ότι έκλεψε μόνο τις 5 λίρες και αρνήθηκε πως αφαίρεσε από το δωμάτιο του ιμάμη την φορητή ηχητική συσκευή. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του.
Αν και ο 17χρονος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, ο Εισαγγελέας αναμένεται να προτείνει ποινή φυλάκισης 10 ετών για ληστεία σε εγκατάσταση του δημοσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.