ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ν.Τραμπ: «Είναι αγύρτης ο Τ.Μπάιντεν, να πάρει δρόμο» – «Είναι ανισόρροπος» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος

Νέες ανταλλαγές «φιλοφρονήσεων» μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων

Ν.Τραμπ: «Είναι αγύρτης ο Τ.Μπάιντεν, να πάρει δρόμο» – «Είναι ανισόρροπος» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος

Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά «αγύρτη» τον Τζο Μπάιντεν χθες Σάββατο στο Τέξας, ενώ ο Δημοκρατικός νυν πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσαψε στον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του και αντίπαλό του στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου πως είναι «ανισόρροπος» στην Τζόρτζια, όπου συνεχίζει την εκστρατεία του με την ελπίδα να κινητοποιήσει τους αφροαμερικανούς ψηφοφόρους, που ακόμα και αυτοί δείχνουν να τους γυρνάνε την πλάτη.

Ο πρώην πρόεδρος (2017-2021) και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έκανε προεκλογική εμφάνιση με κοινό τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς του δικαιώματος της οπλοκατοχής, κατοχυρωμένου με τη δεύτερη τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος.

Στο Ντάλας, στο Τέξας (νότια), ο κ. Τραμπ εξασφάλισε την υποστήριξη της NRA (National Rifle Association) στο ετήσιο συνέδριό της.

Μπροστά σε χιλιάδες μέλη της οργάνωσης, ο κ. Τραμπ είπε πως ο Τζο Μπάιντεν είναι «μακράν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας» και «απατεώνας». «Απολύεσαι, πάρε δρόμο Τζο», πέταξε, προκαλώντας γέλια στο ακροατήριο, το οποίο προειδοποίησε εξάλλου, για ακόμα μια φορά, πως ο κ. Μπάιντεν έχει σκοπό να αφοπλίσει.

Υποστήριξε ακόμη πως «ο αγύρτης Τζο», όπως αποκαλεί πλέον πιο συχνά τον Δημοκρατικό πρόεδρο, είναι «απειλή για τη δημοκρατία».

Ο Δημοκρατικός αρχηγός του κράτους, 81 ετών, βρισκόταν στην Τζόρτζια (νοτιοανατολικά), πολιτεία όπου επικράτησε οριακά το 2020, για να συνεχίσει την εκστρατεία του προσπαθώντας να κινητοποιήσει το αφροαμερικανικό εκλογικό σώμα.

«Ο αντίπαλός μου δεν είναι καλός χαμένος. Αλλά είναι χαμένος», είπε ο Τζο Μπάιντεν μιλώντας σε εστιατόριο στην Ατλάντα, προειδοποιώντας για ακόμη μια φορά πως «η δημοκρατία μας βρίσκεται πραγματικά σε κίνδυνο».

Ο κ. Μπάιντεν τόνισε πως ο αντίπαλός του «δεν έχει απλά εμμονή με την ήττα του το 2020», αλλά «είναι ξεκάθαρα ανισόρροπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να γίνει πρόεδρος. Διακυβεύεται το μέλλον τον παιδιών μας», πρόσθεσε στην εκδήλωση σε εστιατόριο της αφροαμερικανικής κοινότητας στην Ατλάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.