ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρ.Τ.Ερντογάν προς Κούρδους Β. Ιράκ: «Οι ισραηλινές σημαίες δεν πρόκειται να σας σώσουν»

Ρ.Τ.Ερντογάν προς Κούρδους Β. Ιράκ: «Οι ισραηλινές σημαίες δεν πρόκειται να σας σώσουν»

Σε νέα προκλητική δήλωση κατά των Κούρδων του ιρακινού Κουρδιστάν προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν κατά τα διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε απευθείας από την τουρκική τηλεόραση.

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πως όταν η Τουρκία αρχισει να επιβάλλει οικονομικά μέτρα κατά των Κουρδων ουτε οι ισραηλινές σημαίες που ανέμιζαν κατά τους πανηγυρισμούς για το «Ναι» στο δημοψήφισμα δεν θα μπορέσουν να τους σώσουν.

«Θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση όταν αρχίσουμε να επιβάλλουμε τα εμπάργκο σε καύσιμα. Όλα θα τελειώσουν για αυτούς όταν κλείσουμε τις κάνουλες του πετρελαίου. Όλα τους τα κέρδη θα εξαφανιστούν και δε θα είναι ικανοί να βρουν τρόφιμα όταν τα φορτηγά μας θα σταματήσουν να πηγαίνουν στο βόρειο Ιράκ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε λέγοντας πως ούτε οι ισραηλινές σημαίες θα μπορέσουν να σώσουν την κουρδική περιφερειακή κυβέρνηση (KRG) από την διεθνή απομόνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.